1 (edited by sudo_root 2011-11-15 11:38:52)

Topic: XML-data not populating database?


FusionInventory agent: 2.2.0+dev-2.2.x-20111010-1618

I have a strange problem:
http://img267.imageshack.us/img267/8116 … ion028.png

The IP-info (nor Monitor data) is showing up. I checked the XML and there was gateway and IP correct.

EDIT: should actually the uninstall string be executed when pressing the uninstall link found under software (can I alternate the uninstall string and add /silent to the end of it?)?

<UNINSTALL_STRING>"C:\Program Files\GIMP-2.0\setup\unins000.exe"</UNINSTALL_STRING>

EDIT2: Linux agent ( fusioninventory-agent        2.1.10-1 ) is populating IP-address .

GLPI  0.80.5 (/glpi => /usr/share/glpi)

Operating Systems : Linux glpi 2.6.32-35-generic #78-Ubuntu SMP Tue Oct 11 15:27:15 UTC 2011 i686
PHP 5.3.2-1ubuntu4.10 (Core, PDO, Phar, Reflection, SPL, SimpleXML, apache2handler, bcmath, bz2, calendar, ctype, date, dba,
    dom, ereg, exif, fileinfo, filter, ftp, gettext, hash, iconv, json, libxml, mbstring, mhash, mysql, mysqli, openssl, pcre,
    pdo_mysql, posix, session, shmop, soap, sockets, standard, sysvmsg, sysvsem, sysvshm, tokenizer, wddx, xml, xmlreader, xmlrpc,
    xmlwriter, zip, zlib)
Setup: memory_limit="128M" max_execution_time="30" safe_mode="" session.save_handler="files" post_max_size="8M"
Software: Apache/2.2.14 (Ubuntu) (Apache/2.2.14 (Ubuntu) Server at Port 80)
    Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/535.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/16.0.912.36 Safari/535.7
MySQL: 5.1.41-3ubuntu12.10 (glpi@localhost/glpi)

../config : OK
../files : OK
../files/_dumps : OK
../files/_sessions : OK
../files/_cron : OK
../files/_cache/ : OK
../files/_graphs : OK
../files/_log : OK

Mysql replicate
Active : No

Notifications / Mail Receiver
Way of sending emails: PHP
Mail Receiver

OCS Inventory NG
Host for the OCSNG database : 'localhost', Connection to OCSNG database successful, Use the OCSNG software dictionary : 0

Plugins list
    fusioninventory  Name:FusionInventory                Version :2.4.0      Status :Enabled
    fusinvdeploy     Name:FusionInventory DEPLOY         Version :0.0.1      Status :Enabled
    fusinvinventory  Name:FusionInventory INVENTORY      Version :2.4.0      Status :Enabled
    fusinvsnmp       Name:FusionInventory SNMP           Version :2.4.0      Status :Enabled
    webservices      Name:Web Services                   Version :1.2.0      Status :Enabled

Re: XML-data not populating database?

Installed fusioninventory-agent_windows-i386_2.1.11-1.exe and the data is now shown correctly so it seems to me I have a beta bug. I'll try to re-install the beta agent later.

3 (edited by sudo_root 2011-11-15 16:20:16)

Re: XML-data not populating database?

Below a small difference between a working and a non-working agent:

Linux FusionInventory agent showing default gateway in GLPI 0.80.5 correctly


Widnwos FusionInventory beta agent defalut gateway is not showing up in GLPI


Anybody else having this issue?